Pagina wordt geladen...

 

Workshops voor ontspannen en gezond leven

Wat heb jij nodig om lekkerder in je vel te zitten en meer rust te ervaren? Welke voeding zorgt ervoor dat jij je energieker voelt? Ontdek al schrijvend of schilderend welke eerste stap jij kunt zetten naar een ontspannen en gezond leven.

De kracht van schrijven

Iedere dag stille tijd houden, bidden, Bijbel lezen, contact met God. Is dat ook steevast jouw goede voornemen? Maar kom jij ook telkens aan het einde van het jaar opnieuw tot de ontdekking dat het weer niet gelukt is? Of dat als je het wilt doen, je in slaap valt tijdens het Bijbellezen? Of je aandacht er niet bij kunt houden?

Dat had ik ook. Totdat ik via Coby Kremer de kracht van creatief schrijven tijdens mijn stille tijd ontdekte. Aan de hand van Bijbelteksten, vragen en creatieve schrijftechnieken kwam de Bijbel ineens zoveel dichterbij, leerde ik God beter kennen en anders naar dingen kijken, kwam het meer tot leven en kon ik veel beter de praktische toepassing maken. Het verdiepte mijn relatie met God, maar ik leerde ook mezelf meer zien door Zijn ogen.

Stille tijd is nu niet langer saai, maar iets waar ik naar uitkijk. Een rustmoment in mijn drukke leven. Om vervolgens zoveel beter mijn dag te beginnen. Iets wat ik graag met anderen wil delen!

Wil jij ook ervaren hoe schrijven jou kan helpen om dichter tot God en tot jezelf te komen? Wil jij ook leren hoe dit toe te passen in je dagelijkse leven? Gun jezelf dan een dag creatief schrijven en volg één van mijn workshops. Je bent het waard! Zie ik jou binnenkort?

https://www.staopcoaching.nl/wp-content/uploads/2020/04/StockSnap_Pixabay-2604832_16-9-scaled.jpg
https://www.staopcoaching.nl/wp-content/uploads/2019/08/bruce_mars_Pexels-846080_webimg_1280x640.jpg

Workshop:
'Gezond en ontspannen leven'

Een ontspannen en creatieve dag, waarin je heerlijk in de watten wordt gelegd met gezond eten. Je leert welke voeding jou gaat helpen om je energieker te voelen. Schrijvend ontdek je hoe jij dit in jouw drukke leven in kunt plannen. Daarnaast staan we stil bij jouw relatie met God en ontdek je nieuwe manieren van stille tijd houden. Kortom, een dag met aandacht voor geest, ziel en lichaam.

https://www.staopcoaching.nl/wp-content/uploads/2019/08/voeding_webimg.png

Workshop:
'Voel je vitaal'

Wil jij weten hoe jij je fitter en energieker kunt voelen? In deze 6 uur durende workshop krijg jij praktische handvaten voor een gezonde leefstijl. We staan stil bij voeding, slaap, ontspanning en beweging. Vervolgens ontdek je al schrijvend hoe jij dit in jouw drukke leven in kan plannen. Aan het einde van de dag ga je naar huis met concrete acties, op weg naar een fitte en energieke jij! Inclusief gezonde lunch.

https://www.staopcoaching.nl/wp-content/uploads/2019/08/Carl_Attard_Pexelsappreciation-art-design-424517_webimg-1280x640.jpg

Workshop:
'Kracht in je denken'

Zelfaanvaarding, jezelf accepteren met al je mogelijkheden en onmogelijkheden. Met je goede eigenschappen en je mindere eigenschappen. Wat is dat soms lastig, want we stellen hoge eisen aan onszelf. Maar met welke normen vergelijk jij jezelf eigenlijk? En klopt jouw maatstaf wel met wat in de Bijbel staat en hoe God jou ziet? Al schrijvend gaan we aan de slag met deze en andere vragen.

  Houd mij op de hoogte van nieuwe workshops

  Heb je vragen over de workshops?

  Als je vragen hebt over een van de workshops, kun je me altijd even een berichtje sturen, of bellen. Ook als je misschien wilt weten of er nog plek is bij een workshop. Of als je graag op de hoogte gehouden wilt worden als er nieuwe workshops gepland worden. Vul het formulier in en jij bent de eerste die het weet!

  https://www.staopcoaching.nl/wp-content/uploads/2020/07/pijl_2_blauw_strak.png

  Deze mensen gingen jou voor:

  Gewoon... korting
  Omdat Martine mij gedwongen heeft een review achter te laten, kreeg ik een korting van 50 cent. 't Is een workshop, dus prima.

  - C. Heapskate
  https://www.staopcoaching.nl/wp-content/uploads/2020/09/five-stars_smaller.png

  10/10

  Geen taboes!
  Alles kon besproken worden, tot in de diepste details. Ik heb nog nooit zoveel, zolang over mezelf verteld. Let's make me great again!

  - D. Trump
  https://www.staopcoaching.nl/wp-content/uploads/2020/09/five-stars_smaller.png

  10/10

  Goed, denk ik
  Ik twijfelde of ik deel wilde nemen, maar het was denk ik best goed voor mij. Denk ik. Ik weet het niet zo goed.

  - Mrs. Doubtfire
  https://www.staopcoaching.nl/wp-content/uploads/2020/09/five-stars_smaller.png

  10/10

  Helaas geen hamburgers
  Prima workshop, maar de lunch viel tegen - geen hamburgers. Toch geef ik 5*, want zo ben ik nou eenmaal!

  - H. Burgers
  https://www.staopcoaching.nl/wp-content/uploads/2020/09/five-stars_smaller.png

  10/10

  https://www.staopcoaching.nl/wp-content/uploads/2019/01/logo_Sta_op_icons_rgb_395x95_whitespace_whited.png

  Sta Op!-coaching
  Jacob Ekelmansstraat 18
  5313 AT Nieuwaal

  T: 06 22 82 52 85
  E: info@staopcoaching.nl
  KvK: 73514284

  © 2019-2022 | Sta op Coaching | Alle rechten voorbehouden

  © 2019-2022 | Sta op Coaching | Alle rechten voorbehouden