Pagina wordt geladen...

 

Acties!

Werken aan je darmgezondheid

Jouw darmen hebben een belangrijke invloed op jouw gezondheid: niet alleen op je spijsvertering, maar ook op je energie, jouw slaap, jouw gewicht, jouw immuunsysteem en zelfs op je emoties en mindset. Darmklachten kunnen daarom veel meer invloed hebben dan alleen op je buik. En blijf je rondlopen met bijvoorbeeld een opgeblazen gevoel, verstopping of dunne ontlasting… Dan is de kans des te groter dat het je niet lukt om vitaler te worden.

Tijdens de gezondheidsmaand heb ik daarom maar liefst drie acties voor jou.

Actie 1: Workshop ‘Werken aan je darmgezondheid’

Jij hebt meer invloed op je darmgezondheid dan je denkt. Wil jij weten hoe? Kom naar de workshopWerken aan je darmgezondheid‘. Schrijf je hieronder meteen in!

Kun je niet wachten tot de workshop en wil je alvast beginnen? Als je je opgeeft krijg je direct mijn kom-in-actielijst en zie je welke eenvoudige stapjes jij vandaag al kunt zetten om gezond(er) te leven.

Datum? wo. 1 november
Tijd? van 19.30u tot 21.00u
Eigen bijdrag? €10
Locatie? Bommelerwaard (volgt)
Actie 2: Gezondheidsmaand van 13 september t/m 14 oktober

Tijdens de gezondheidsmaand organiseert Sta op!-coaching samen met andere organisaties diverse interessante (gratis) activiteiten over gezonde leefstijl voor jong en oud.

Zo ook de workshop: ‘Wat is een gezonde leefstijl?’ De basis voor gezonde darmen is een gezonde leefstijl. Dus deze (gratis) workshop is een mooie aanvulling op de workshop: Werken aan je darmgezondheid.

Voor meer informatie en aanmelden, ga naar https://www.staopcoaching.nl/gezondheidsmaand. De workshop is op 4 oktober van 19.00 uur tot 20.00 uur in de Bibliotheek in Zaltbommel.

Actie 3: Liever een op advies op maat?

Vraag een Leefstijl- en voedingsanalyse (LVA) aan! In anderhalf uur tijd neem ik samen met jou je leefstijl onder de loep aan de hand van een vragenlijst en diverse metingen (gewicht, BMI, vetpercentage, spiermassa en visceraal vet). Ik bespreek met jou welke doelen je op het gebied van vitaliteit graag wilt halen.

Wil jij bijvoorbeeld afvallen, meer energie, meer rust in je lijf of gewoon lekkerder in je vel zitten? Aan de hand van jouw antwoorden op de vragen en jouw persoonlijke doelen, geef ik je aan het einde van het gesprek concrete adviezen en recepten waarmee je zelf aan de slag kunt. Deze ontvang je na het gesprek ook in je inbox zodat je ze nog even rustig na kunt lezen.

Een LVA kost normaal gesproken € 112,50. Maar omdat ik iedereen de voordelen van een gezonde leefstijl gun, bied ik hem nu aan voor slechts € 65.

Wil jij een advies op maat? Bel mij op 06 22 82 52 85 of stuur een mail naar martine@staopcoaching.nl. Dan plannen we meteen een LVA in.

Ja, ik geef me op voor de workshop ‘Werken aan je darmgezondheid’!

Na de betaling krijg je de bevestiging in je mail.