Pagina wordt geladen...

 

Privacy- en cookieverklaring

Graag willen we je informeren over hoe Sta Op!-coaching met je persoonsgegevens omgaat. Waarom verzamelen we die gegevens? Waar gebruiken we ze voor? En hoe worden de gegevens bewaard en beveiligd? Dat en meer hebben we beschreven in deze verklaring. We hebben ons uiterste best gedaan deze verklaring zo volledig, beknopt, transparant, begrijpelijk en toegankelijk mogelijk te maken. Is er desondanks iets niet duidelijk of heb je een vraag over een specifiek onderdeel uit deze verklaring? Neem dan gerust contact met ons op via info@staopcoaching.nl.

Hieronder vind je een samenvatting, het volledige document kun je hier in pdf downloaden.

Omdat de privacy- en cookiewetgeving van tijd tot tijd wordt aangepast, veranderen de privacy-  en/of cookieverklaring ook regelmatig. Het verdient daarom aanbeveling om deze documenten regelmatig te raadplegen.

Wat zijn persoonsgegevens?

Informatie wordt beschouwd als een persoonsgegeven als het iets over een specifiek persoon zegt óf als deze informatie (al dan niet in combinatie met andere gegevens) naar deze persoon te herleiden is. Er zijn directe en indirecte persoonsgegevens. Onder directe persoonsgegevens vallen onder andere de geboortedatum, voor- en achternaam, geslacht, adres, pasfoto, telefoonnummer, e-mailadres, bankrekeningnummer, etc. Onder indirecte persoonsgegevens vallen gegevens die niet rechtstreeks over de persoon gaan maar wel een (unieke) relatie hebben, zoals een kenteken en het IP-adres van een computer.

Welke persoonsgegevens verwerken wij en waarom?

Sta op!-coaching verzamelt en verwerkt persoonlijke gegevens. Bijvoorbeeld wanneer jij een contactformulier invult, je opgeeft voor een coachingstraject, je registreert voor een workshop of lezing of andere aanvragen doet. Daarbij vragen we je veelal om een aantal gegevens in te vullen of toe te sturen.

Je gegevens verwerken we voor de volgende doeleinden:

  • Als jij je naam en e-mailadres invult op het contactformulier op deze website, gebruiken we die om jou een reactie te kunnen geven.
  • Als je toestemming hebt gegeven dat we je nieuwsbrieven mogen toesturen, gebruiken we jouw naam en e-mailadres hiervoor.
  • Word je klant van Sta op!-coaching, dan verwerken we de door jou verstrekte persoonsgegevens om uitvoering te kunnen geven aan de met jou gesloten overeenkomst.

Hoe beveiligen we jouw persoonsgegevens?

Sta Op!-coaching neemt passende beveiligingsmaatregelen om misbruik van en ongeautoriseerde toegang tot jouw persoonsgegevens te voorkomen. Zo zorgen wij dat alleen de noodzakelijke personen toegang hebben tot de gegevens en dat de toegang tot de gegevens afgeschermd is (bijvoorbeeld met een inlognaam en wachtwoord).

Regelmatig wordt een back-up gemaakt van de belangrijkste gegevens. Deze wordt in een beveiligde omgeving bewaard.

Website en cookies

Deze website maakt gebruik van cookies. Cookies zijn kleine tekstbestanden die door websites kunnen worden gebruikt om gebruikerservaringen efficiënter te maken. Denk bijvoorbeeld aan het onthouden van je wachtwoord waardoor je niet steeds hoeft in te loggen. Dit zijn functionele cookies.

We gebruiken cookies om de inhoud van de site en advertenties te kunnen personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Dit zijn tracking cookies en social media cookies. Daarmee delen we informatie over het gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners (m.n. Facebook, LinkedIn, Google) kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die je direct of indirect aan hen hebt verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van het gebruik van hun diensten. Aangezien het gebruik van cookies vrij technisch van aard is, hebben wij hiervoor een afzonderlijk document opgesteld. Dit document kun je hier lezen. De gegevens die via deze tracking of social media cookies door de genoemde partners worden verwerkt, vallen onder de verantwoordelijkheid van de betreffende partner(s). We raden dan ook aan om kennis te nemen van de privacy-verklaringen van deze partners.

Volgens de wet mogen wij cookies op je apparaat opslaan als ze strikt noodzakelijk zijn voor het gebruik van de site (functionele cookies). Voor alle andere soorten cookies (tracking cookies, social media cookies) hebben we je toestemming nodig.

Om spam en misbruik van de website te detecteren, verzamelen we enkele technische gegevens, namelijk je IP-adres en de browser waarin je www.staopcoaching.nl bezoekt.

Tot slot: plaats je een reactie op berichten van deze website en heb je zelf een WordPress-account, dan wordt dit herkend op basis van je e-mailadres. Nadat jouw reactie is goedgekeurd, is ook jouw profielfoto (als je deze in je WordPress-account hebt staan) zichtbaar bij de reactie op het bericht.

Jouw rechten

Jij hebt het recht om jouw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Dat kan via info@staopcoaching.nl. Wij reageren zo snel mogelijk, maar ten minste binnen twee weken, op jouw verzoek. Let erop dat we niet altijd je gegevens mogen verwijderen in verband met relevante wet- en regelgeving. We laten je natuurlijk altijd weten waarom we in zo’n geval je gegevens niet kunnen verwijderen.

Heb je een klacht over de wijze waarop wij met je persoonlijke gegevens omgaan? Dan horen we dat graag zodat we uitleg kunnen geven en/of maatregelen kunnen treffen. Mocht een klacht door ons niet tot volle tevredenheid worden afgehandeld, kun je ook altijd een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

https://www.staopcoaching.nl/wp-content/uploads/2019/01/logo_Sta_op_icons_rgb_395x95_whitespace_whited.png

Sta Op!-coaching
Jacob Ekelmansstraat 18
5313 AT Nieuwaal

T: 06 22 82 52 85
E: info@staopcoaching.nl
KvK: 73514284

© 2019-2020 | Sta op Coaching | Alle rechten voorbehouden

© 2019-2020 | Sta op Coaching | Alle rechten voorbehouden