Pagina wordt geladen...

 

Wie ben ik en wat zijn mijn drijfveren?

Scroll snel naar beneden en lees verder!

Terug in de tijd

Van altijd maar moe en mezelf opzij zetten voor de ander…
   …naar meer energie, zelfvertrouwen en doen wat ik echt wil.

Hoe mijn leven was: mij voortslepen. Mij haasten. Doen wat voor een ander belangrijk was, veel meer dan wat voor mezelf belangrijk was. Daar ook eigenlijk telkens maar aan voorbij gaan. Mijn gevoel negeren; in mijn hoofd zitten en mijn hart veel te weinig laten spreken.

Dat was zoals ik was. Zoals ik nu ben, onderweg en al: goed voor mezelf willen zorgen: tijd nemen voor gezonde voeding, beweging, beleven van emoties. Meer ruimte voor creativiteit in mijn leven. Van dit alles willen uitdelen.

Van naar altijd alles op mijn tandvlees doen naar leven uit mijn hart. In verbinding met God en met mensen. Omdat God mij verlangens in mijn hart heeft gegeven en ik daarnaar wil leven, in balans. Daar begeleid en help ik een ander heel graag bij. Sluit je aan.

Sta op!

Even voorstellen

Ik ben Martine van den Berg, integraal leefstijl- en vitaliteitscoach, trainer en pastoraalwerker. Al jaren heb ik interesse in een gezonde leefstijl en welk effect dat op je lichaam heeft. Ook in het nieuws komt steeds meer naar voren hoe belangrijk een gezonde leefstijl is om het risico op bijvoorbeeld obesitas, diabetes type 2 en hart- en vaatziektes te verkleinen.

Langzaamaan heb ik mijn leefstijl aangepast en ondervonden welk positief effect dat heeft. Ik heb meer energie, voel mij lekkerder in mijn vel en ervaar veel meer rust. Ik ben daar zo enthousiast over, ik gun jou dat ook. Daarom heb ik de opleiding tot integraal leefstijl- en vitaliteitscoach gevolgd.

Omdat ik christen ben, heb ik aanvullend de opleiding tot pastoraalwerker bij het Centrum voor Pastorale Counceling (CPC) gedaan. En wat is dat een krachtige combinatie! Christelijke leefstijlcoaching, waarbij er oog is voor geest, ziel en lichaam.

Ik help jou graag om stap voor stap op een ontspannen manier gezond te leven en meer tijd vrij te maken voor God, jezelf en jouw creativiteit. Samen gaan we op zoek naar een gezonde leefstijl die bij jou past, zodat jij meer rust ervaart, weer bakken energie krijgt en meer in verbinding komt met God, met jezelf en met anderen.

https://www.staopcoaching.nl/wp-content/uploads/2020/02/Dalila_Dalprat-852921_square_cut400.jpg

Mijn visie op een gezonde leefstijl

In de Bijbel staat dat men niet leeft van brood alleen, daarom heb ik oog voor geest, ziel en lichaam. Het een kan immers niet los gezien worden van het ander. Voel jij je lichamelijk niet lekker, dan heeft dit ook invloed op geestelijk niveau. Zit je niet lekker in je vel, dan uit dit zich vaak ook in lichamelijke klachten.

Een gezonde leefstijl is dus niet alleen voeding, beweging, ontspanning en slapen. Het heeft ook alles te maken met je relatie met God en anderen, je sociale contacten, omgaan met emoties en op een gezonde manier over jezelf en anderen denken. Daarom coach ik integraal, waarbij ik al deze aspecten meeneem.

Ik ga op zoek naar de werkelijke oorzaak waarom jij niet helemaal lekker in je vel zit en die pakken we als eerste aan. Zo weten we zeker dat de verandering die je doormaakt duurzaam is en je niet opnieuw vervalt in oude patronen. Dan sta je echt op en ga je schitteren zoals je bedoeld bent!

Wat je over mij moet weten

Om de oorzaak te achterhalen waarom jij niet lekker in je vel zit of erg moe bent, neem ik geen genoegen met oppervlakkige antwoorden. We gaan echt de diepte in. Ik vraag door tot ik een duidelijk beeld heb. Ik geef je regelmatig schrijfopdrachten of andere creatieve opdrachten mee. Ik verwacht dat jij proactief bent en tijd wilt investeren om verder te komen. Jij bent verantwoordelijk voor je eigen resultaat. Ik ben van het doen, het oefenen, het herhalen tot het echt in je gedrag is verankerd.

Ik zeg waar het op staat en ben eerlijk naar jou. Dat is niet altijd leuk om te horen en soms pijnlijk confronterend. Maar ik doe dit altijd liefdevol en respectvol, vanuit de beste intenties om jou verder te helpen. Dit samen met een hoop enthousiasme, inspiratie, positiviteit en motivatie, zodat jij jouw doelen haalt op een ontspannen en voor jou passende manier. Niet voor even, maar ook voor de langere termijn.

https://www.staopcoaching.nl/wp-content/uploads/2019/03/shutterstock_1212612388_aangepast_500.jpg

Je weet nooit wat je kunt, totdat je het probeert!

Houdt van schilderen

Houdt niet van zuurkool en spruitjes

Oorspronkelijk een echt Zeeuws meisje

Niet goed in vroeg opstaan

Vindt zo nu en dan kleuren heerlijk

Typisch Martine

https://www.staopcoaching.nl/wp-content/uploads/2019/03/Sta-Op-Coaching-Martine_650.png

Guilty pleasure:
salmiak lolly’s en griesmeelpudding
met rode bessensaus

Ontspant door een boek of magazine te lezen

Verliefd op Nieuw-Zeeland

Al ruim 16 jaar getrouwd

Is dol op reizen en ontdekken

Denk je dat ik de coach ben die jou kan helpen om je fitter en energieker te voelen?

Vul dan mijn contactformulier in via bovenstaande button. Kies bij ‘Ik wil graag…’ voor ‘Kennismaken’. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op om een gratis kennismakingssessie van 30 minuten (online of per telefoon) in te plannen. Ik kijk uit naar je reactie!

https://www.staopcoaching.nl/wp-content/uploads/2019/01/logo_Sta_op_icons_rgb_395x95_whitespace_whited.png

Sta Op!-coaching
Jacob Ekelmansstraat 18
5313 AT Nieuwaal

T: 06 22 82 52 85
E: info@staopcoaching.nl
KvK: 73514284

© 2019-2022 | Sta op Coaching | Alle rechten voorbehouden

© 2019-2022 | Sta op Coaching | Alle rechten voorbehouden