Pagina wordt geladen...

 

Gezondheidsmaand

Tijdens de gezondheidsmaand van 13 september t/m 14 oktober organiseert Sta op!-coaching samen met andere organisaties diverse interessante (gratis) activiteiten over gezonde leefstijl voor jong en oud.

Gezonde voeding, gezond bewegen en mentale gezondheid

In de Bommelerwaard organiseren gemeente Maasdriel en gemeente Zaltbommel samen met GGD Gelderland-Zuid de gezondheidsmaand. In deze maand laten we zien hoe de inwoners van onze gemeentes op een leuke en eenvoudige manier gezonder kunnen leven. Er zijn educatieve, gezellige en sportieve activiteiten voor jong en oud die gericht zijn op gezonde voeding, gezond bewegen en mentale gezondheid.

Via de website van Bommelerwaard Beweegt vind je een overzicht van het volledige programma. Hieronder vind je de activiteiten terug die Sta op!-Coaching organiseert of waarbij Sta Op!-coaching bij aanwezig is.

https://www.staopcoaching.nl/wp-content/uploads/2023/08/GB-fc.png
https://www.staopcoaching.nl/wp-content/uploads/2023/08/GB-social-media-Kick-off.gif

Opening

Voor wie: iedereen
Wanneer: wo. 13 september
Hoe laat: 14.30 uur
Waar: Bibliotheek Zaltbommel, Courtine 2A, Zaltbommel

Kom jij ook om samen met ons de gezondheidsmaand feestelijk te openen? In de bibliotheek en Wijkhuis de Spellewaard in Zaltbommel. Wethouder Karima Bouchtaoui geeft om 14.30 uur het startschot door de eerste smoothie te fietsen.

Op beide openingsdagen is er van alles te beleven voor jong en oud. Zo kun je je eigen smoothie fietsen, hapjes proeven van de Wereldkeuken, meedoen met stoelyoga, je evenwicht en gezondheid testen, en informatie krijgen over leefstijl. Ook word er voorgelezen, kan er worden geknutseld en nog veel meer!

Op de stand van Sta op!-coaching leer je meer over het belang van vezels en hoe jij meer vezels aan jouw voeding toe kunt voegen.

https://www.staopcoaching.nl/wp-content/uploads/2023/08/GB-social-media-Algemeen5.png

Fitfestival

Voor wie: iedereen
Wanneer: za. 14 oktober
Hoe laat: 13:00
Waar: Kompas Zaltbommel, Prins Clausstraat 2, Zaltbommel

Een middag waarin je meer leert over jouw gezondheid en hoe jij die kunt verbeteren. Doe een health check of volg een workshop.

Sta op!-coaching geeft een workshop over gezonde voeding. Wat is nu gezonde voeding en hoeveel heb je nodig? Ook het belang van vezels en hoe jij meer vezels aan jouw voeding toe kunt voegen, komt aan bod. Ook staan we stil bij waarom het toch echt beter is om flink minder suiker tot je te nemen.

Kom jij ook? Je hoeft je niet op te geven. Je kunt zo binnenlopen.

https://www.staopcoaching.nl/wp-content/uploads/2023/08/GB-social-media-Algemeen4.png

Workshop

Voor wie: iedereen
Wanneer: wo. 4 oktober
Hoe laat: 19:00 uur
Waar: Bibliotheek Zaltbommel, Courtine 2A, Zaltbommel

Voel jij je regelmatig moe? Kom je energie tekort om alles te doen wat je  graag wilt doen? Wil je toewerken naar  een gezond gewicht? Heb je last van  allerlei vage klachten? Of wil je gewoon gezonder leven, maar weet je niet waar je moet beginnen?

Kom dan naar de workshop ‘Wat is een gezonde leefstijl’. Tijdens deze workshop staan we stil bij voeding, slaap, ontspanning en beweging. Na deze workshop weet jij wat jij kunt doen om je gezond, fit en energiek te voelen. Je gaat naar huis met concrete acties, op weg naar een fitte en energieke jij!

Aanmelden is niet verplicht, maar wel wenselijk. Je ontvangt dan automatisch informatie als er iets verandert.

    Houd mij op de hoogte van nieuwe workshops

    Heb je vragen over de activiteiten?

    Als je vragen hebt over een van de activiteiten van de gezondheidsmaand, kun je me altijd even een berichtje sturen, of bellen.

    https://www.staopcoaching.nl/wp-content/uploads/2020/07/pijl_2_blauw_strak.png