Pagina wordt geladen...

 

Workshop 'Voel je vitaal'

23 oktober 2021, 10:00
Dit arrangement omvat:

Tips en adviezen welke voeding jou helpt om je gezonder en energieker te voelen

Receptenboekje met heerlijke en gezonde recepten inclusief voorbeeld dagmenu

Een mooi notitieboek én pen als herinnering aan deze workshop

Een heerlijke, gezonde lunch

Omschrijving:

Altijd maar in de weer. Als je thuiskomt van je werk is het snel koken om daarna alweer op weg te gaan voor een afspraak. Een vergadering, een activiteit voor de kerk, sporten… En heb je een keer geen afspraak, dan is het de hoogte tijd om thuis aan de slag te gaan met al het achterstallige huishoudelijke werk. In de drukte van het dagelijkse leven, ren je jezelf voorbij. Je voelt je moe en merkt dat je energie steeds minder wordt…

Er zijn zoveel dingen die je graag nog wilt doen, maar je hebt er ’s avonds simpelweg de energie niet meer voor. Stel je eens voor dat jij je weer uitgerust en energiek voelt? Dat je aan het einde van de dag nog energie over hebt om die dingen te doen die jezelf zo graag wilt doen… Het is mogelijk!

Tijdens deze 6-uur durende workshop leer jij wat jij kunt doen om je gezond, fit en energiek te voelen. We staan stil bij voeding, slaap, ontspanning en beweging. Vervolgens ontdek je al schrijvend hoe jij dit in jouw drukke leven in kan plannen. Aan het einde van de dag ga je naar huis met concrete acties, op weg naar een fitte en energieke jij!

Praktische informatie:

Om een effectieve en gezellige workshop te houden, kunnen er maximaal 12 personen deelnemen aan een sessie. De workshops beginnen om 10:00 uur en zijn rond 16:00 uur afgelopen. De kosten zijn € 85,00 per persoon. Dat is inclusief onbeperkt koffie, thee en water, iets gezonds bij de koffie, een gezonde lunch én een mooi notitieboek met pen.

Als je je inschrijft, reserveren we jouw plaats(en) voor de gekozen workshop. Deelname is pas gegarandeerd nadat de betaling is ontvangen. Heb je geen e-mail ontvangen na je inschrijving? Controleer je spambox, of neem de volgende werkdag even contact op; we helpen je graag!

Alle data voor deze workshop:

Er zijn meerdere data waarop deze workshop gegeven wordt. Kies bij het reserveringsformulier eerst de juiste datum en vul daarna het formulier in. Momenteel zijn de volgende data gepland:

Geen evenementen

Workshop informatie:

Workshop datum: 23 oktober 2021
Deelnemers: 12 (beschikbaar: 12)
All-in prijs: € 85,00 p.p.
Tijdsduur: 10:00 uur - 16:00 uur
Locatie:

Sta Op!-coaching
Jacob Ekelmansstraat 18, Nieuwaal

Een impressie van vorige workshops:

Hieronder vind je wat foto’s van vorige workshops en evenementen, om idee te krijgen van de sfeer. Boek nu je plaats en ervaar het zelf!

De foto’s zijn geplaatst met toestemming van de deelnemers.

Reserveer nu jouw plaats(en) voor deze workshop

Kies eerst de gewenste datum, vul daarna het reserveringsformulier in:
Geen evenementen

Boekingen niet langer mogelijk op deze datum.