Pagina wordt geladen...

 

Zit jij ook in de gevarenzone?

4 februari 2020

Wist jij dat je door een tekort aan omega 3 een groter risico loopt op zowel psychische als lichamelijke gezondheidsproblemen? Waarom? Omdat omega 3 onder andere depressies en hart- en vaatziekten kan voorkomen, het de insulinegevoeligheid verbetert en noodzakelijk is voor het functioneren van hersenen, zenuwstelsel en ogen.

Heb je een tekort aan omega 3 en/of een disbalans tussen omega 6 en omega 3? Dan heb je juist een verhoogd risico op zowel psychische als lichamelijke gezondheidsproblemen.

Zinzino

Ik zelf heb lang gezocht naar een goede omega 3-olie en deze uiteindelijk ook gevonden in de balance oil van Zinzino. Zo heb ik Peter de Moor ontmoet. Mede door zijn uitleg en grote kennis over omega 3 en de werking van Zinzino, ben ik erg enthousiast over deze olie.

Juist omdat omega 3 zo belangrijk is voor je gezondheid en ik deze kennis graag zo veel mogelijk wil verspreiden, heb ik Peter woensdagavond 12 februari uitgenodigd om hierover een lezing te geven.

Gezondheid en balans: zit jij ook in de gevarenzone?

Wil jij meer weten over het belang van omega 3? Kom dan woensdagavond 12 februari naar ‘t Zonnelied in Ammerzoden. Leer tijdens deze interessante avond hoe jij jezelf eenvoudig en doeltreffend kunt beschermen. Peter neemt je mee naar de basis en legt in begrijpelijke taal uit hoe het voor iedereen mogelijk is om meer grip te krijgen op gezondheid.

  • 19.00 uur: Inloop
  • 19.30 uur: Start
  • 20.30 uur: Napraten

Ook hoor je meer over de mogelijkheid om te testen hoe jouw balans is tussen omega 6 en omega 3. Als je deze test doet, ontvang je binnen twee weken een compleet verslag met de uitslag en duidelijke uitleg.

Deze lezing is niet alleen voor mensen met klachten maar juist voor iedereen, want voorkomen is altijd nog beter dan genezen!

Zie ik jou op 12 februari? Meld je aan! Mail naar info@cool-bommelerwaard.nl. De toegang is gratis en koffie en thee staan voor je klaar.