Pagina wordt geladen...

 

Workshops ontspannen en gezond leven

Wat heb jij nodig om lekkerder in je vel te zitten en meer rust te ervaren? Welke voeding zorgt ervoor dat jij je energieker voelt? Ontdek al schrijvend welke eerste stap jij kunt zetten naar een ontspannen en gezond leven.
https://www.staopcoaching.nl/wp-content/uploads/2019/03/salmon-518032_bew.jpg

Workshop 'Schrijvend op weg naar een gezond en ontspannen leven'

Altijd maar in de weer. Als je thuiskomt van je werk is het snel koken om daarna alweer op weg te gaan voor een afspraak. Een vergadering, een activiteit voor de kerk, sporten… En heb je een keer geen afspraak, dan is het de hoogte tijd om thuis aan de slag te gaan met al het achterstallige huishoudelijke werk. In de drukte van het dagelijkse leven, ren je ook God voorbij. Je voelt je moe en merkt dat je energie steeds minder wordt…

Wat dacht je van een ontspannen en creatief dagje waarin je heerlijk in de watten wordt gelegd met gezond eten? Een dag waarin je leert welke voeding jou gaat helpen om je energieker te voelen? Om vervolgens al schrijvend te ontdekken hoe jij dit in jouw drukke leven in kan plannen?

In de Bijbel staat dat je niet leeft bij brood alleen. Daarom nemen we op deze dag ook tijd om stil te staan bij jouw relatie met God. Je ontdekt een nieuwe manier van stille tijd houden. Een creatieve manier die jou wellicht helpt om vaker stille tijd te houden op een manier die bij jou past. Al schrijvend ontdek je wie God voor jou wil zijn en hoe God jou ziet. Ik daag je uit om op een andere manier naar Bijbelteksten te kijken zodat het echt tot leven komt voor je. Maar ook om het vervolgens om te zetten naar de praktijk.

De eerstvolgende workshop is op [datum]van 10.00 tot 16.00 uur bij [locatie] en kost € 70. De prijs is inclusief onbeperkt koffie, thee, iets gezonds bij de koffie, een gezonde lunch en een mooi notitieboek met pen.

Ja, ik gun mezelf een ontspannen en creatieve dag om stil te staan en tot rust te komen.

Ik geef mij op voor de workshop op [datum] à € 70,-

  Waarom schrijven?

  https://www.staopcoaching.nl/wp-content/uploads/2019/01/leefstijl_250x250.png
  https://www.staopcoaching.nl/wp-content/uploads/2019/05/Tirachard_Kumtanom_from_Pexels-601177-1280x640.jpg
  • Schrijven helpt jezelf te leren kennen
  • Schrijven als verdieping van stille tijd
  • Schrijven om God beter te leren kennen
  https://www.staopcoaching.nl/wp-content/uploads/2019/05/Tirachard_Kumtanom_from_Pexels-601177-1280x640.jpg
  • Schrijven zorgt ervoor dat je hersenen langer stilstaan en beter na gaan denken over het exacte probleem en de oplossing.
  • Als je je gedachten op papier zet, wordt alles een stuk helderder
  https://www.staopcoaching.nl/wp-content/uploads/2019/01/leefstijl_250x250.png

  Workshop 'Kracht in je denken'

  Welke gedachten heb jij over jezelf? En wat voor gevolgen heeft dit? Haal jij je zelfwaarde uit wat je presteert? Uit je bezit? Uit wat anderen van je vinden? Maar wat als je een keer niet goed presteert? Ben je dan niets meer waard? Wat als anderen negatief over jou praten, bepaalt dat dan jouw waarde?

  Zelfaanvaarding, tevreden zijn met jezelf. Jezelf accepteren met al je mogelijkheden en onmogelijkheden. Met je goede eigenschappen, maar ook met je mindere eigenschappen. Wat is dat soms lastig. Maar met welke normen vergelijk jij jezelf eigenlijk? En klopt jouw maatstaf wel met wat in de Bijbel staat en hoe God jou ziet?

  Al schrijvend gaan we in de ochtend aan de slag met deze en andere vragen tijdens de schrijfworkshop ‘Kracht in je denken’. Met de Bijbel open gaan we op zoek naar hoe God jou ziet. Al schrijvend zetten we de eerste stap richting zelfaanvaarding. In de middag gaan we creatief aan de slag om hetgeen je tijdens de workshop ontdekt hebt om te zetten naar een tastbare herinnering. Iets dat je neer kunt zetten op een plek waar je regelmatig langskomt. Een mooie collage, een gehandletterde tekst of een tekening. Net wat jij fijn vindt om te maken.

  De eerstvolgende workshop is op {datum} van 10.00 tot 16.00 uur bij [locatie] en kost € 70,-. De prijs is inclusief onbeperkt koffie, thee, iets gezonds bij de koffie, een gezonde lunch en een mooi notitieboek met pen.

  Ja, ik wil creatief en ontspannen aan de slag met mijn zelfbeeld.

  Ik geef mij op voor de workshop op [datum] à € 70,-

   De kracht van schrijven

   Iedere dag stille tijd houden, bidden, Bijbel lezen, contact met God. Is dat ook steevast jouw goede voornemen? Maar kom jij ook telkens aan het einde van het jaar opnieuw tot de ontdekking dat het weer niet gelukt is? Of dat als je het wilt doen, je in slaap valt tijdens het Bijbellezen? Of je aandacht er niet bij kunt houden?

   Dat had ik ook. Totdat ik via Coby Kremer de kracht van creatief schrijven tijdens mijn stille tijd ontdekte. Aan de hand van Bijbelteksten, vragen en creatieve schrijftechnieken kwam de Bijbel ineens zoveel dichterbij, leerde ik God beter kennen en anders naar dingen kijken, kwam het meer tot leven en kon ik veel beter de praktische toepassing maken. Het verdiepte mijn relatie met God, maar ik leerde ook mezelf meer zien door Zijn ogen.

   Stille tijd is nu niet langer saai, maar iets waar ik naar uitkijk. Een rustmoment in mijn drukke leven. Om vervolgens zoveel beter mijn dag te beginnen. Iets wat ik graag met anderen wil delen!

   Wil jij ook ervaren hoe schrijven jou kan helpen om dichter tot God en tot jezelf te komen? Wil jij ook leren hoe dit toe te passen in je dagelijkse leven? Gun jezelf dan een dag creatief schrijven en volg één van mijn workshops. Je bent het waard! Zie ik jou binnenkort?