Pagina wordt geladen...

 

Verlang jij naar meer rust en genoeg energie om dat te doen wat jij het leukste vindt?

Een verandering van leefstijl maakt een wereld van verschil. Ik geef je graag advies op maat. Met aandacht voor geest, ziel én lichaam.

Leefstijl- en voedingsanalyse: voor een energiekere jij

Wil jij in 1,5 uur tijd concrete tips voor een energiekere jij? Stel je voor. Je hebt een dag hard gewerkt. Je komt thuis en je hebt gewoon nog meer dan genoeg energie over om lekker gezond te koken en daarna heerlijk creatief bezig te zijn? Vraag een Leefstijl- en voedingsanalyse (LVA) aan.

In anderhalf uur tijd neem ik samen met jou je leefstijl onder de loep aan de hand van een vragenlijst. Ik bespreek met jou welke doelen je graag wilt halen. Wil je bijvoorbeeld afvallen, meer energie, meer rust in je lijf of je gewoon lekkerder in je vel voelen?

Aan de hand van jouw antwoorden op de vragen en jouw persoonlijke doelen, geef ik je tijdens het gesprek concrete adviezen en recepten waarmee je zelf aan de slag kunt. Deze ontvang je na het gesprek ook in je inbox zodat je ze nog even rustig na kunt lezen. Advies en recepten die jou helpen om je vitaler te voelen.

Wil jij aan de slag met het verbeteren van jouw gezondheid? Plan direct een LVA in via de button hieronder. Een LVA kost € 112,50 (incl. BTW).

Coachingstraject op maat: voor meer rust, verbinding en een energiekere jij

Ga jij samen met mij op weg van altijd maar druk, moe en gespannen…

           … naar meer energie, ontspanning en tijd voor wat jij echt wil?

Heb jij al vaker zelf geprobeerd om meer rust in te bouwen en je energieker te voelen, maar is dat niet gelukt? Vraag jij je af hoe je eindelijk die kilo’s voor altijd kwijtraakt of hoe jij een gezonde leefstijl langer dan twee weken vol kan houden zonder dat dit je al te veel moeite kost?

In een 1-op-1-coachingstraject help ik jou stap voor stap om jouw persoonlijke doelen nu wel echt te halen.

Natuurlijk kun je ook andere doelen hebben: een betere nachtrust, een gezonder zelfbeeld, het leren omgaan met emoties, meer zelfvertrouwen of gaan staan voor wie je bent.

Gefaseerde aanpak

In het eerste gesprek maken we kennis en bepalen we jouw doelen. In een tweede gesprek neem ik eventueel een leefstijl- en voedingsanalyse af en geef jou enkele tips om meer in balans te leven. En we brengen jouw huidige situatie in kaart.

In de volgende gesprekken gaan we aan de slag om te kijken wat jouw belemmeringen zijn. Wat zijn jouw valkuilen? Welke overtuigingen heb je, die ervoor zorgen dat je doet wat je doet?

Vervolgens onderzoeken we de mogelijkheden. Welke positieve kwaliteiten kunnen jou helpen om jouw doelen te halen? Wie of wat kan jou daarbij helpen? Daarna gaan we aan de slag met het aanleren van nieuwe vaardigheden en tot slot kijken we hoe jij ook in de toekomst deze nieuwe vaardigheden vol kan houden zodat jij vol energie, ontspannen, in balans en met zelfvertrouwen verder gaat.

Wil je direct aan de slag?
Vraag een gratis kennismakingsgesprek aan.

Pastorale hulp

Ben jij vastgelopen in je geloof? Wil je wel geloven, maar lukt het je simpelweg niet omdat je teveel hebt meegemaakt? Zit je hoofd vol met waarom-vragen? Of wil je gewoon je geloof verdiepen maar lijkt het alsof iets je tegenhoudt om voluit te geloven?

Iedere christen worstelt zo nu en dan met het geloof en met God, met vragen, met het tijd nemen voor God. Ook je geloofsleven kent ups en downs. Maar als de downs de overhand nemen en je er alleen niet meer uitkomt, vraag dan hulp!

In een pastoraal traject gaan we samen op zoek naar Gods wil met jouw leven. Al biddend en met de Bijbel open, gaan we stap voor stap op zoek naar hoe jij opnieuw je vreugde in God kan vinden (Filippenzen 4:4). Ik ‘loop graag een stukje met je mee’ tot je weer genoeg bagage hebt om zelfstandig, in afhankelijkheid van God, verder te gaan.

Wil je hier meer over weten? Vraag een gratis kennismakingsgesprek aan. Ik ontmoet jou graag persoonlijk.

https://www.staopcoaching.nl/wp-content/uploads/2019/03/ZF53-kopie_cut.jpg

Even voorstellen…

Ik ben Martine van den Berg, integraal leefstijl- en vitaliteitscoach, trainer en pastoraalwerker. Ik help jou om positief naar jezelf te kijken en beter voor jezelf te zorgen zodat jij je zelfverzekerder, gezonder en energieker voelt.

Ik ben christen. Ik coach dan ook vanuit een christelijke identiteit en de christelijke normen en waarden uit de Bijbel. En wat is dat een krachtige combinatie. Christelijke leefstijlcoaching waarbij er oog is voor geest, ziel en lichaam. Het heeft immers allemaal invloed op elkaar. Een gezonde leefstijl is dan ook niet alleen voeding, beweging, ontspanning en slapen. Het heeft ook alles te maken met je relatie met God en anderen, je sociale contacten, omgaan met emoties en op een gezonde manier over jezelf en anderen denken. Daarom coach ik integraal waarbij ik al deze aspecten meeneem.

Het is mijn persoonlijke missie om bij te dragen aan een positiever, gezonder, vitaler en energieker Nederland waarin we naar elkaar omkijken en zorg hebben voor onszelf, elkaar en het milieu. Dit wil ik bereiken door zoveel mogelijk mensen te begeleiden en te informeren.

Dit is hoe ik coach…

Ik ben christen. Ik coach dan ook vanuit een christelijke identiteit en de christelijke normen en waarden uit de Bijbel. Concreet betekent dit:

https://www.staopcoaching.nl/wp-content/uploads/2019/03/samen_white_icon_250_cut-160x160.png

Samen

Samen kijken we wat voor jou werkt en bij jou past.
Zodat het resultaat zo optimaal mogelijk bij jou past.
https://www.staopcoaching.nl/wp-content/uploads/2019/03/Tov_white_icon_250_cut-160x160.png

Tov

Jij bent tov! Tov is Hebreeuws voor kostbaar. Jij bent kostbaar! Ik geef jou handvatten hoe jij beter voor jezelf kunt zorgen, zodat jij je energieker en vitaler gaat voelen.
https://www.staopcoaching.nl/wp-content/uploads/2019/03/acceptatie_white_icon_250_cut-160x160.png

Acceptatie

Ik coach op basis van acceptatie en gelijkwaardigheid: jij bent oké, ik ben oké.
https://www.staopcoaching.nl/wp-content/uploads/2019/03/ontdekken_white_icon_250_cut-160x160.png

Ontdekken

Samen ontdekken we wie jij echt bent en wie jij mag zijn.
https://www.staopcoaching.nl/wp-content/uploads/2019/03/positief_icon_white_250_cut-160x160.png

Positief

Positieve woorden, aanmoediging en bemoediging. Ik wil jou dat duwtje in je rug geven zodat jij de moed hebt om te gaan staan voor wie jij bent: Sta op!

Zet de eerste stap naar
meer energie en rust in je leven

Vraag een gratis kennismakingsgesprek aan. Ik ontmoet jou graag persoonlijk.

https://www.staopcoaching.nl/wp-content/uploads/2019/03/shutterstock_1212612388_aangepast_500.jpg

Als je blijft doen wat je deed, krijg je wat je kreeg. Dus maak nu de keuze om het écht anders te doen en zet de eerste stap!