Pagina wordt geladen...

 

Tijdelijke actie: leefstijl onder de loep

19 maart 2020

Ondanks dat ik mijn cliënten op dit moment niet live kan zien vanwege de verscherpte corona-maatregelen, gaat het werk gewoon door.

Wat geweldig dat we online zoveel mogelijkheden hebben. Mijn 1-op-1-sessies gaan gewoon door, maar dan online. Vandaag alweer vijf gesprekken gehad. Super fijn dat ik zo toch door kan werken en kan coachen op een gezonde leefstijl. Want juist nu is goed voor jezelf zorgen zo belangrijk om je immuunsysteem te ondersteunen. Als jij goed voor je lichaam zorgt, zorgt jouw lichaam ook goed voor jou!

Wil jij ook weten wat jij nu kan doen om goed voor jezelf te zorgen? Vraag een online Leefstijl- en Voedingsanalyse aan. In anderhalf uur tijd neem ik samen met jou je leefstijl onder de loep aan de hand van een vragenlijst. Ik bespreek met jou welke doelen je graag wilt halen. Wil je bijvoorbeeld je immuunsysteem versterken, leren hoe je beter voor jezelf kunt zorgen, afvallen, meer energie, meer rust in je lijf of je gewoon lekkerder in je vel voelen?

Aan de hand van jouw antwoorden op de vragen en jouw persoonlijke doelen, geef ik je tijdens het gesprek concrete adviezen en recepten waarmee je zelf direct aan de slag kunt. Deze ontvang je na het gesprek ook in je inbox zodat je ze nog even rustig na kunt lezen. Advies en recepten die jou helpen om je vitaler te voelen en die jouw immuunsysteem ondersteunen.

Normaal kost dit € 112,50. Maar omdat ik het iedereen gun om goed voor zichzelf te zorgen, kost het je tot 6 april slechts € 60. PM mij. Ik maak graag een afspraak met je! Zie ik je snel online?