Pagina wordt geladen...

 

Workshop 'Kracht in je denken'

20 november 2021, 10:00
Dit arrangement omvat:

Een mooi dagboek én pen als herinnering aan deze workshop

Een heerlijke, gezonde lunch

Een tastbare herinnering om mee naar huis te nemen

Dagboek ‘Strijd in je denken’ van Joyce Meyer om thuis mee aan de slag te gaan

Omschrijving:

Welke gedachten heb jij over jezelf? En wat voor gevolgen heeft dit? Haal jij je zelfwaarde uit wat je presteert? Uit je bezit? Uit wat anderen van je vinden? Maar wat als je een keer niet goed presteert? Ben je dan niets meer waard? Wat als anderen negatief over jou praten, bepaalt dat dan jouw waarde?

Zelfaanvaarding, tevreden zijn met jezelf. Jezelf accepteren met al je mogelijkheden en onmogelijkheden. Met je goede eigenschappen, maar ook met je mindere eigenschappen. Wat is dat soms lastig. Maar met welke normen vergelijk jij jezelf eigenlijk? En klopt jouw maatstaf wel met wat in de Bijbel staat en hoe God jou ziet?

Al schrijvend gaan we in de ochtend aan de slag met deze en andere vragen tijdens de schrijfworkshop ‘Kracht in je denken’. Met de Bijbel open gaan we op zoek naar hoe God jou ziet. Al schrijvend zetten we de eerste stap richting zelfaanvaarding.
In de middag gaan we creatief aan de slag om hetgeen je tijdens de workshop ontdekt hebt om te zetten naar een tastbare herinnering. Iets dat je neer kunt zetten op een plek waar je regelmatig langskomt. Een mooie collage, een gehandletterde tekst of een tekening. Net wat jij fijn vindt om te maken.

Praktische informatie:

Om een effectieve en gezellige workshop te houden, kunnen er maximaal 12 personen deelnemen aan een sessie. De workshops beginnen om 10:00 uur en zijn rond 16:00 uur afgelopen. De kosten zijn € 95,00 per persoon. Dat is inclusief onbeperkt koffie, thee en water, iets gezonds bij de koffie, een gezonde lunch én een mooi notitieboek met pen.

Als je je inschrijft, reserveren we jouw plaats(en) voor de gekozen workshop. Deelname is pas gegarandeerd nadat de betaling is ontvangen. Heb je geen e-mail ontvangen na je inschrijving? Controleer je spambox, of neem de volgende werkdag even contact op; we helpen je graag!

Alle data voor deze workshop:

Er zijn meerdere data waarop deze workshop gegeven wordt. Kies bij het reserveringsformulier eerst de juiste datum en vul daarna het formulier in. Momenteel zijn de volgende data gepland:

Geen evenementen

Workshop informatie:

Workshop datum: 20 november 2021
Deelnemers: 12 (beschikbaar: 12)
All-in prijs: € 95,00 p.p.
Tijdsduur: 10:00 uur - 16:00 uur
Locatie:

Sta Op!-coaching
Jacob Ekelmansstraat 18, Nieuwaal

Een impressie van vorige workshops:

Hieronder vind je wat foto’s van vorige workshops en evenementen, om idee te krijgen van de sfeer. Boek nu je plaats en ervaar het zelf!

De foto’s zijn geplaatst met toestemming van de deelnemers.

Reserveer nu jouw plaats(en) voor deze workshop

Kies eerst de gewenste datum, vul daarna het reserveringsformulier in:
Geen evenementen

Boekingen niet langer mogelijk op deze datum.