Pagina wordt geladen...

 

Workshop 'Gezond en ontspannen leven'

17 april 2021, 09:30 uur
Dit arrangement omvat:

Tips en adviezen welke voeding jou helpt om je gezonder en energieker te voelen

Receptenboekje met heerlijke en gezonde recepten

Een mooi notitieboek én pen als herinnering aan deze workshop

Een heerlijke, gezonde lunch

Ontdekkingstocht naar creatief en effectief stille tijd houden

Omschrijving:

Altijd maar in de weer. Als je thuiskomt van je werk is het snel koken om daarna alweer op weg te gaan voor een afspraak. Een vergadering, een activiteit voor de kerk, sporten… En heb je een keer geen afspraak, dan is het de hoogte tijd om thuis aan de slag te gaan met al het achterstallige huishoudelijke werk. In de drukte van het dagelijkse leven, ren je ook God voorbij. Je voelt je moe en merkt dat je energie steeds minder wordt…

Wat dacht je van een ontspannen en creatief dagje waarin je heerlijk in de watten wordt gelegd met gezond eten? Een dag waarin je leert welke voeding jou gaat helpen om je energieker te voelen? Om vervolgens al schrijvend te ontdekken hoe jij dit in jouw drukke leven in kan plannen?

In de Bijbel staat dat je niet leeft bij brood alleen. Daarom nemen we op deze dag ook tijd om stil te staan bij jouw relatie met God. Je ontdekt een nieuwe manier van stille tijd houden. Een creatieve manier die jou wellicht helpt om vaker stille tijd te houden op een manier die bij jou past. Al schrijvend ontdek je wie God voor jou wil zijn en hoe God jou ziet. Ik daag je uit om op een andere manier naar Bijbelteksten te kijken zodat het echt tot leven komt voor je. Maar ook om het vervolgens om te zetten naar de praktijk.

Praktische informatie:

Om een effectieve, interactieve en gezellige workshop te houden, kunnen er maximaal 12 personen deelnemen aan een sessie. De workshops beginnen om 09:30 uur en zijn rond 16:30 uur afgelopen. De kosten zijn € 95,00 per persoon. Dat is inclusief onbeperkt koffie, thee en water, iets gezonds bij de koffie, een gezonde lunch én een mooi notitieboek met pen.

Als je je inschrijft, reserveren we jouw plaats(en) voor de gekozen workshop. Deelname is pas gegarandeerd nadat de betaling is ontvangen. Heb je geen e-mail ontvangen na je inschrijving? Controleer je spambox, of neem de volgende werkdag even contact op; we helpen je graag!

Alle data voor deze workshop:

Er zijn meerdere data waarop deze workshop gegeven wordt. Als je een andere datum wilt dan 17 april 2021, kies hieronder dan een andere datum:

Workshop informatie:

Workshop datum: 17 april 2021
Deelnemers: 12 (beschikbaar: 12)
All-in prijs: € 95,00 p.p.
Tijdsduur: 09:30 uur - 16:30 uur
Locatie:

Sta Op!-coaching
Jacob Ekelmansstraat 18, Nieuwaal

Een impressie van vorige workshops:

Hieronder vind je wat foto’s van vorige workshops en evenementen, om idee te krijgen van de sfeer. Boek nu je plaats en ervaar het zelf!

De foto’s zijn geplaatst met toestemming van de deelnemers.

Reserveer nu jouw plaats(en) voor deze workshop

Nog 12 plaatsen beschikbaar voor 17 april 2021.

 

Evenementdatum: 17 april 2021      (andere datum kiezen?)
Voornaam (verplicht):

Achternaam (verplicht):

E-Mail (verplicht):

Telefoonnummer:
Aantal plaatsen (verplicht):
Evt. opmerkingen: